Behandlingar

Nedan finner du våra olika behandlingar och priser!

Här kan du också läsa mer om vad det innebär


Avbokning ska ske minst 24 timmar före bokad tid och vi ber er att stänga av  mobiltelefonen under er avkopplande behandling hos oss. Vänligen respektera att våra massörer är diplomerade och att de inte förtjänar att bli kränkta. Tyvärr finns det människor med både sexistiska och rasistiska fördomar som inte förstår att massagen går hand i hand med buddhismen och den thailändska kulturen.

Tack för att du respekterar oss så att vi kan jobba tryggt och glatt!

Thaimassage

90 min

950 kr


60 min

750 kr

Örtmassage

75 min

1030 kr

Oljemassage

90 min

850 kr


60 min

650 kr

Mix (Thai/olja)

90 min

850 kr


60 min

650 kr

Fotmassage

60 min

650 kr

Endast rygg/nacke

30 min

450 kr


Vi säljer presentkort - köp ett presentkort och gör en vän, kollega eller någon annan extra glad

Tänk på!


Var extra försiktig med alla typer av massage om du har feber, uttalad benskörhet, akuta frakturer eller andra skador i ben, muskler eller leder, diskbråck. Reumatisk sjukdom i halsryggen, pågående inflammation eller infektion och efter större operationer. Vid hjärtkärlsjukdom, cancer, kraftiga eksem, blödarsjuka och kärlproblem som propp eller åderförkalkning etc. bör läkare konsulteras före massage. Ät helst inte en kraftigt måltid innan besöket.

Traditionell ThaimassageTraditionell thai massage är både en spännande upplevelse och en väl fungerande behandlingsteknik. Denna form av massage utförs vanligtvis på golvet med löst åtsittande kläder.


Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel underarmar, armbågar, knän och fötter. En behandlingsteknik som styrker och balanserar kroppens energisystem. Enligt thailändsk tro är god hälsa och frihet från smärtor resultatet av obehindrat flöde av de vitala energiströmmarna genom kroppen.


Genom den mekaniska bearbetningen lösgörs blockeringar och spänningar som orsakar smärtor och värk. Processen är mycket noggrann och exakt. Varje muskel och led får del av behandlingen som nästintill resulterar i ett tillstånd av inre frid.


Tekniken är ganska hård och kan göra ont,  prata med din massör innan och under tiden för att anpassa massagen efter ditt tycke.

FotmassageFörst får du ett värmande fotbad med salt, sedan smörjs fötterna in med fotkräm anpassade för massage.


Fotmassagen utförs sedan genom en tryckteknik där massören använder zonstav, tummar och fingrar att arbeta med de reflex zonerna av fötterna, vilket motsvarar olika organ och kroppsdelar. Behandlingen påbörjas ifrån foten och därefter sträcker sig upp mot vaderna, strax under knäet. Behandlingen är bra för dig som har trötta, stumma eller stela fötter.


Väldig behaglig behandling men kan ibland göra ont/ kännas obehagligt. Prata med din massör innan och under tiden för att anpassa massagen efter ditt tycke.

Oljemassage


Behandlingen är en lätt, mild och avslappnande massage där en speciell Ilja masseras in med långa rörelser för att ge verkan. Massagen verkar avslappnande för din kropp och tar bort spänningar. Resultatet är minskad värk i muskler och en avslappnad kropp som får dig att känna harmoni och balans.


Väldigt mjuk och behaglig behandlingen.

Thailändsk örtmassageMassagen utförs med hjälp av värma örtknyten som har ångats upp. Örtknyten innehåller flera olika örter bland annat limeblad, ingefära, citrongräs, m.fl. Örtmassagen kan lindra svullnader och ge lindring vid muskelvärk och leder. Behandlingen påbörjas med massage därefter pressas örtknyten mot området som ska behandlas.


En mjuk och behaglig behandling.

Mixad ThaimassageÄr en mix mellan den traditionella thaimassagen och oljemassagen. Denna mix har blivit mycket populär då du får det bästa av 2 olika behandlingar. I behandlingen sträcker den tradionella thaimassagen ut muskelspänningar och frigör knutar samtidigt verkar den speciella massageoljan uppfriskande för din kropp. Behandlingen ökar bland annat blodcirkulationen samtidigt som oljan verkar avslappande.


Du bestämmer själv hårdheten i massagen, prata med din massör innan och under tiden för att anpassa massagen efter ditt tycke.

Rygg och nackeBehandlingen fokuserar på övre ryggen, nacke samt huvudet men börjar med tryckbehandling från fötterna och uppåt.

Massagen är bra exempelvis för dig som känner dig stel i nacken och axlarna på grund av stress eller stilla sittande/ monotont arbete. Massagen lösgör stela muskler, ökar rörligheten och ger dig ny energi.


Behandlingen kan göra ont, prata med din massör innan och under tiden för att anpassa massagen efter ditt tycke.